The Battle of the Teams Logo

Tým Generali Česká pojišťovna

nadace leontinka

nadace leontinka

Nadace Leontinka pomáhá zrakově postiženým, především dětem a mladým lidem. Posláním Nadace Leontinka je umožnit těmto lidem integraci do společnosti, vzdělání a společenských, sportovních i volnočasových aktivit.

Více o charitě: www.nadaceleontinka.cz

Ondřej Moravec

Ondřej Moravec | kapitán

Bývalý český reprezentant v biatlonu a pravidelný účastník světového poháru a olympijských her. Ondřej Moravec je trojnásobným olympijským medailistou ze Zimních Olympijských her v ruském Soči. V součastnosti se věnuje projektu Skialp do škol, kterého je také spoluatorem, a ve volných chvílích pomáhá s přípravkou v Letohradském biatlonovém klubu.

Více o kapitánovi: #moravec_ondrej

Benefity týmu Generali Česká pojišťovna

Benefity týmu Generali Česká pojišťovna

Členové týmu

členové týmu

Nobert Kigen

Nobert je již několik let maratonec na úrovni 2:05 a ukazuje spolehlivost a konzistenci. Je vítězem pražského maratonu 2022, v roce 2021 skončil 3., zatímco v roce 2016 se umístil na 6. místě. Trénuje ho Daniel Ngetich a sídlí v Itenu v Keni. Aktuální umístění ve světovém žebříčku – 48., Maraton Muži.

Krystian Zalewski

Krystian Zalewski je polský běžec, který se specializuje na běh na 3000 metrů překážek. Na Mistrovství Evropy 2014 získal stříbrnou medaili. Kromě toho reprezentoval svou zemi na třech po sobě jdoucích mistrovstvích světa, kde se v roce 2015 dostal do finále. Soutěžil také na Letních olympijských hrách 2016, aniž by se kvalifikoval do finále. Je vítězem univerziády v roce 2017. Vše v běhu 3000 metrů překážek. Jeho debut v maratonu v roce 2021 ve Valencii byl nejrychlejší polský maraton zaběhnutý toho roku a 8. Nejrychlejsí polský čas v historii. Očekává, že bude rychlejší.

team members

Barbora Macurová

Mistryně ČR v dlouhém horském běhu z roku 2021. Dvojnásobná vicemistryně ČR v půlmaratonu a maratonu. Také se umístila na 2. místě na Volkswagen Maratonu Praha v roce 2022. Mladá s nadějná česká vytrvalkyně.

Abbabiya Simbassa

Abbabiya je americký běže na dlouhé tratě narozený v Etiopii, který po dvou letech strávených na Iowa Central Community College kolegiálně závodil za Oklahoma Sooners. Je dokonalým americkým silniční závodníkem, který si pro svůj maratonský debut vybral Prahu po průlomu v půlmaratonu 1:00:37 ve Valencii 2022.

team members

Justin Kent

Justin Kent vtrhl na kanadskou běžeckou scénu poté, co v roce 2019 vyhrál ve Vancouveru Sun run – výkon, který se místním nepodařilo od roku 1992. Během své kariéry zaznamenal úspěch v akcích od 1500 m po půlmaraton – reprezentující Kanadu na frankofonních hrách 2017 a Mistrovství světa ve štafetách v přespolním běhu 2019. Naposledy překonal kanadský traťový rekord na 20 000 m a vyhrál první virtuální kanadský šampionát na 10 km v běhu 28:52. Justin v současné době žije a trénuje ve Vancouveru s vytrvalostním projektem BC a má ambice reprezentovat Kanadu na olympijské scéně.

Julien Mélody

Julien je francouzský běžkyně na dlouhé tratě. Závodila v ženském půlmaratonu na WA Mistrovství světa v půlmaratonu v roce 2020, které se konalo v polské Gdyni. Je také národní šampionkou v půlmaratonu a 10 000 metrů.